Gonciar Camelia- Consilier pentru dezvoltare personală

camelia-gonciar

 

Gonciar Camelia- Consilier pentru dezvoltare personală Cluj-Napoca

Prima ședință de terapie este gratuită !
Durata ședinței :
– Adulți -1 oră 30 minute/ 50-70 lei ,
– Copii-până în 7 ani-gratuit (terapia se face în prezența mamei),
– Copii între 7-14 ani : 7 lei.

Locație: Str.Mărășești, nr.62, Cluj-Napoca

Pentru programări, vă rog să sunați la numărul : 0799397069

Motto: ” Fii un dar pentru oricine care-ți intră în viață și pentru oricine în a cărui viață intri. Fii atent să nu intri în viața altuia, dacă nu poți să fii un dar.” Neale Donald Walsh

Vă propun să călătorim împreună, să facem cunoscut ”Necunoscutul” într-o altă abordare a dezvoltării personale, plecând de la experiența de viață, metodele și căile descoperite prin căutările proprii în procesul cunoașterii.

Deși am absolvit Facultatea de Chimie, am căutat-o doar în relațiile cu oamenii. Profesional, cei mai frumoși și marcanți ani au fost cei 15 alături de Avon, o școală fenomenală în care am făcut performanță și am avut șansa recunoașterii la nivel național. Procesul care a dus la activitatea de Consilier de dezvoltare personală constă în 7 ani de terapii energetice folosite în echilibrarea, detoxifierea, vindecarea omului, utilizarea energiei Reiki, biodetecție prin determinări fizice, stabilirea dezechilibrelor energetice, inforenergetică, noțiuni pentru terapia”Călătoria”-Brandon Bays, terapia ”Theta healing”-Vianna Stibal, utilizarea sacroterapiei în toate tehnicile folosite pentru a ajuta omul, inițiere în numerologie-tehnica”Grabovoi”, cunoștințe complexe despre meditație și practicarea ei.

Terapia care a unit aceste tehnici este EFT-Matrix, pe care o iubesc pentru simplitatea și miracolele pe care le-a adus în viața mea și a celor care au experimentat-o, ea vindecă emoțional trecutul, eliberează și deschide drumuri.

femeia2