Despre noi

Suntem o companie specializata in furnizarea de servicii de dezvoltare personala si profesionala pentru adulti.

ATITUDINE POZITIVA

Promovam o atitudine pozitiva in modul de invatare si oferim o varietate larga de oportunitati si instrumente pentru a va redescoperi aptitudinile native.

RESPECT

Pentru noi, respectul reprezinta fundatia cea mai importanta in dezvoltarea valorilor morale si dezvolta o legatura stransa intre cursanti si traineri, acesta fiind o valoare necesara in viata personala, dar si profesionala.

COLABORARE

Promovam crearea de relatii temeinice intre cursanti, traineri si mediul de afaceri, astfel incat sa imbinam constructiv instruirea, relatiile interumane si mediul de lucru ulterior.

EXCELENTA IN PREDARE

Colaboram cu traineri cu autentice notiuni de predare, cu experienta personala si profesionala necesara in dezvoltarea abilitatilor cursantilor.


TEHNOLOGII

Punem la dispozitie modalitati de predare si invatare la nivel personalizat, pentru fiecare cursant in parte in locatii bine organizate.

Materialele de curs sunt bine structurate si usor de aplicat, fiind puse gratuit la dispozitia cursantilor.

ABORDARE ORIENTATA SPRE SUCCES

Cursurile sunt structurate simplu si complet, astfel incat cursantii sa poata aplica usor pentru succesul personal si profesional, pe nivelul fiecaruia de intelegere.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa cream un stil inovator de invatare, simplu si practic, aplicat la nivel personal si profesional pentru atingerea tuturor obiectivelor ale fiecarui individ si pentru atingerea succesului.

Indrumam cursantii in alegerea potrivita scopului lor si cream o comunitate bazata pe respect, incredere si optimism.

Inregistreaza-te intr-un minutVrei o schimbare pe plan personal si profesional? Inregistreaza-te gratuit, in cel mai scurt timp, si hai sa ne apucam de treaba impreuna!

 

Alege cursul care ti se potrivesteAlege unul dintre cursurile recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (atat in tara cat si in Uniunea Europeana); personalizate pe nevoile si obiectivele tale.

Participa la cursInscrie-te la cursul potrivit tie si pregateste-te pentru o schimbare in bine in viata ta. Participarea la cursuri nu reprezinta un cost, ci o investitie durabila in viitorul si dezvoltarea ta.

 

Oferim o gama complexa de cursuri de specializare inovatoare care ajuta la dezvoltarea profesionala, precum si multiple programe de dezvoltare personala.